Valitse sivu

Tietoja

Kuka olen • Tarjoamani palvelut • Yhteystiedot

Kuka olen?

Olen Nora El-Sayed, syksyllä 2016 Rovaniemen Santa Sport urheiluopistosta valmistunut urheiluhieroja. Perustin kotikaupunkiini Valkeakoskelle vuoden 2017 alussa hieronta- ja hyvinvointipalvelualan yrityksen nimeltä Koskihieronta.

Olen syntyjäni valkeakoskelainen ja kävin kouluni täällä. Opiskelin myös ammattiopistossa Tampereella sekä Satakunnan ammattikorkeakoulussa Kankaanpäässä, josta valmistuin kuvataiteilijaksi v. 2015.

Harrastan vapaa-aikanani kuntonyrkkeilyä, itämaista tanssia, laulua ja pianonsoittoa sekä kuvataidetta. Vedän Kärjenniemen koululla syys-ja kevätkausina Hakan kuntonyrkkeilyryhmää sunnuntaisin.

Tarjoamani palvelut

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta soveltuu yleensä kaikille. Siinä annetaan erityisesti lihasta venyttävää ja muokkaavaa hierontaa. Lihasta hierotaan eri suunnista pitkittäis- ja poikittaisotteilla. Säännöllinen lihashuolto ehkäisee rasitusvammoja, joita voivat olla myös työperäisiä. Hieronnasta saadaan apua useisiin tuki- ja liikuntaelinsairauksiin kuten jännitysniska, asentohuimaus, tenniskyynärpää ja plantaarifaskiitti.

Hierontaa annetaan tarvittavan pituisissa käsittelyissä, puolesta tunnista aina puoleentoista tuntiin, joskus jopa pidempäänkin..

Urheiluhieronta nopeuttaa palautumista, ennaltaehkäisee vammoja, nopeuttaa jo syntyneiden vammojen parantumista, parantaa ja ylläpitää sidekudoksen elastisuutta, poistaa lihaskireyksiä ja –jännityksiä sekä rentouttaa yleisesti. Osaavan hierojan käsittelyssä jumit häviää.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha rentouttava ja stressiä poistava hoitomuoto. Osana yli 5000 vuotta Intiassa harjoitettua vanhaa ayurvedistä perinnettä päähieronta kehitettiin 70-luvulla nykyiseen muotoonsa, jossa yhdistyvät mm. niskan, hartioiden ja kasvojen käsittely. Hoito helpottaa stressiperäisiä oireita, niska-hartiasärkyjä, päänsärkyä/migreeniä, parantaa unen laatua sekä vilkastuttaa pään verenkiertoa. Hieronta myös selkeyttää ajattelua ja helpottaa henkistä väsymystä.

Ennen hoitoa on kuitenkin huomioitava tietyt kontraindikaatiot, joiden vuoksi hoitoa ei mahdollisesta voida antaa. Sellaisia ovat aivoverenkiertohäiriöt, flunssa tai akuutti tulehdus, iho rikki hoidettavalla alueella, luupiikki tai pahoja kulumia niskassa, sydämen tahdistin, syöpä, paikallinen infektio tai tarttuva ihotauti, paikallisia laajentuneita verisuonia hoidettavilla alueilla, epilepsia, psoriasis pään alueella tai jos olet ollut onnettomuudessa, leikkauksessa tai loukkaantunut viimeisen kuukauden aikana. Epävarmoissa tapauksissa tulee neuvotella hoitavan lääkärin kanssa.

Hoito annetaan istuvassa asennossa. Sopii hyvin hemmotteluhoidoksi ja lahjaksi läheiselle!

Suolahuonehoito

Kylpylähotelleista tutut suolahuonehoidot ovat monen matkamuistoissa miellyttävänä kokemuksena. Suolan hyvää tekevät vaikutukset ihovaivoihin sekä hengityselinsairauksiin on tunnettu jo vuosisatoja, ainakin keskiajalta lähtien. Hoito vaikuttaa kehoa ja mieltä rentouttavasti, erilaisia särkyjä lieventävästi, aineenvaihduntaa ja ihoa parantavasti, sekä palauttaa normaalin pH-arvon.

Suolahuoneessa istutaan mukavissa nojatuoleissa ja hiljennytään rauhoittumaan. Hoidon aikana tuuletin puhaltaa huoneeseen hienoa suolapölyä, suolaa on myös jalkojen alla lattialla. Huoneeseen mennään kangaskaavulla suojatuissa vaatteissa. Jos haluaa vaikutusta iho-ongelmiin, voi myös jättää halutun kohdan alttiiksi hoidolle. Hoito kestää 40 minuuttia ja sen aikana voi kuunnella hiljaista musiikkia tai lukea jotain, mutta useimmiten hoidettava rentoutuu hoidon aikana ja voi vaikka torkahtaa. Lapsille huoneessa on joitakin leikkikaluja. Hoitoon voi tulla myös ryhmissä.

Yhteystiedot

Koskihieronta
Sääksmäentie 1
37600 Valkeakoski
p.050 531 1345
koskihieronta@gmail.com

Vastaanotto ajanvarauksella

Y-tunnus 2802913-9

Tietosuojaseloste

Vastaanotto sijaitsee kaikkien valkeakoskelaisten tuntemassa Yhteistalossa. Tarkka sijainti on ison sillan puoleisessa päässä, katutasoa yhtä ylemmässä kerroksessa, jonne pääsee myös hissillä kun valitsee neloskerroksen. Sääksmäentien puoleiset sisällä olevat portaat tuovat lähimmäksi, portaista oikealle ja siinähän on jo sisäänkäynti.

Käy sisään, ota päällysvaatteet pois ja istahda rauhassa odottelemaan. Näen odottajat sisällä olevan ovikameran kautta (ei vielä asennettu, tulossa). Jos olet myöhässä tai muutoin ilman ajanvarausta, voit myös käyttää sisäoven vieressä olevaa summeria.

Kun kutsun sisään, hierontatila löytyy ihan perältä asti käytävää myöten tullessa.